Je mag me alles vragen

Neem
contact
op

Praktijk

Oude Groenewoudseweg 286
6524 WV Nijmegen

Tel: +31 628590657
mijke@foodforspirit.nl

 Vanaf november 2023 is het betaald parkeren op mijn adres hierboven. 

De locatie is dichtbij CS Nijmegen (16 minuten lopen) en station Heijendaal (9 minuten lopen). Buslijn 6 stopt bij halte ‘Groenestraat’ vandaar is het 4 minuutjes lopen. 

De praktijk aan huis is op de eerste verdieping, zonder lift, dus moeilijker bereikbaar voor mensen die minder valide zijn. 

gegevens

Psycholoog/ Trainer: Mijke Janssen
KvK nr: 09212781
btw identificatienr: NL001883982B29

Bankrekeningnr: 
NL78RABO012.40.26.052
t.n.v. M.A.T. Janssen

Stuur gerust een bericht via dit

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen of ben je benieuwd wat Food for Spirit voor je kan betekenen? Stuur gerust een bericht via onderstaand formulier of mail naar mijke@foodforspirit.nl. 

Ik ben telefonisch het makkelijkst bereikbaar in de ochtenden tussen  10.00 en 12.00.

Als je je wilt aanmelden voor een intakegesprek of training, dan kun je hier het aanmeldformulier invullen.

Ik neem daarna z.s.m. contact met je op. 

De algemene voorwaarden en het Privacy document vind je hier onderaan de site

8 + 4 =

Mijke Janssen is aangesloten bij en lid van: 

Praktijk Food for Spirit is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA) en categorie 1 lid bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN) en staat als gevorderd MBSR trainer in het Mindfulnessregister (SMR). 

Indien je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling, vraag ik je deze eerst met mij te bespreken. Ik sta altijd open voor een dialoog en zal samen met jou zoeken naar een passende oplossing. 

Conform de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is Praktijk Food for Spirit aangesloten bij onderstaande instanties.
Het RBCZ; inschrijving als Registertherapeut BCZ. Therapeuten in dit register vallen onder het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en het SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg.

Voor de procedure bij een klacht verwijs ik je naar de cliëntenfolder van SCAG “U heeft een klacht. Wat nu?” Je kunt de folder hier downloaden of in mijn praktijk vinden. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Food for Spirit onderaan voor de klachtenregeling.